Kurt

IMG_2302
Hoi, Ik ben Kurt, mede oprichter van Link Parkstad. Mijn leven is een grote leerschool voor mij geweest. Een jarenlange drugsverslaving en vele contacten met justitie bepaalden een groot deel van mijn leven. Door eigen ervaringen weet ik hoe het voelt als de maatschappij zich tegen je keert, en ook de obstakels die je op je route tegenkomt zijn mij niet vreemd. Inmiddels ben ik al heel wat jaren clean en vond ik de motivatie om anderen hierin ook te ondersteunen.
Daarom heb ik de opleiding Maatschappelijke zorg specifieke doelgroepen met ervaringsdeskundigheid gedaan en met succes afgerond. Daarna heb ik 10 jaar in een forensische kliniek gewerkt als ervaringsdeskundige en later nog een aantal jaren in een forensisch fact team. Mijn brede ervaring en deskundigheid zet ik in om hulpvragers op weg te helpen naar een betere toekomst in onze maatschappij.

Ellen

IMG_0440
Hoi, ik ben Ellen, mede oprichter van Link Parkstad. Ik heb inmiddels 25 jaar ervaring in de zorg. Mijn loopbaan ben ik begonnen in de gehandicaptenzorg. Hierna vond ik al snel mijn passie in de jonge mensen met dubbelle diagnostiek. Jongeren zijn in mijn ogen geen cliënten maar hulpvragers met een grote of minder grote rugzak, niet geboren in een veilig en geborgen gezin waardoor er al een achterstand opgelopen is.
Nadat ik deze leerzame en plezierige periode afsloot ben ik de forensische psychiatrie ingegaan en heb ik als sociotherapeut jarenlang met plezier met deze groep gewerkt. Later heb ik de omslag gemaakt naar ambulant werken voor deze doelgroep. Een nieuwe ervaring die mij, na jarenlang bij verschillende zorginstanties gewerkt te hebben, uiteindelijk inspireerde Link Parkstad, samen met mijn man op te richten.

Samenwerkingen

  • Veiligheidshuis Parkstad
  • Gemeente Kerkrade
  • Veilig Thuis
  • Zorgkantoor
  • Bewindvoeders
Counselling-scaled

Onze klant aan het woord

Onze Locatie

Kantoor
In ons kantoor in Kerkrade werken wij uitsluitend op afspraak.
Data
Wij werken uitsluitend voor jou en zonder toestemming kunnen en mogen wij geen gegevens van jou opvragen of delen.
Omgeving
Op ons kantoor hebben wij een spreekruimte. Deze is knus ingericht en zorgt voor een huiselijk gevoel. Hierdoor voel jij je prettiger. Je mag hier gebruik van maken, als we een overleg hebben met ketenpartners die bij jou betrokken zijn.
_DSC0207 (1)
Scroll to Top